Umrl je Anton Fijauž

V času, ko smo na Generalni skupščini snovali pota  prihodnosti KZS, se je od zemeljskega življenja poslavljal ANTON FIJAUŽ, naš dolgoletni podpredsednik, predsednik največje Kolpingove družine Kamnica, povezovalec premnogih mednarodnih vezi med Kolpingovci in pobudnik ustanovitve mnogih Kolpingovih družin. Naš dragi TONE se je na praznik sv. Jurija, v ponedeljek 23. aprila t. l. preselil iz zemeljskega v večno življenje. Odšel je, tako upamo, k vstalemu Zveličarju in k nebeški materi Mariji, ki ji je na poseben način zaupal in bil pred leti, ko je njen kip potoval po mariborski škofiji, tudi njen voznik od župnije do župnije. Naj bo odslej njen častilec v nebesih in naj mu bo Nebeški Oče bogat plačnik za vse, kar je storil za Kolpingovo združenje Slovenije, za Kolpingovo družino Kamnica in za župnijo sv. Martina Kamnica. Blaženi Adolf Kolping, v katerega je tako zavzeto zaupal, pa mu naj bo skupaj z blaženim Antonom Martinom Slomškom prijetna nebeška družba.

Slovo od dragega pokojnika bo v četrtek, 26. aprila ob 15. uri z mašo zadušnico v kamniški cerkvi, po maši pa pogreb na kamniškem pokopališču.

Naj počiva v miru in naj ga spremlja molitev članstva Kolpingovega združenja Slovenije!