Postno duhovno srečanje

karel grzan vstanimo v suzenjstvo zakletiV soboto zvečer, 3. 3., bo potekalo postno duhovno srečanje vseh članov na slovenski ravni. Ob 17.00 bo v cerkvi Kamnica sveta maša, med njo možnost spovedi. Ob 18.00 pa bo v dvorani Krajevnega doma Bresternica (5 minut vožnje iz Kamnice) postni nagovor p. Karla Gržana z naslovom POST - priložnost za osebno in družbeno preobrazbo. Gost je avtor mnogih knjig s področja duhovne rasti in kritike družbenega ter cerkvenega življenja. Zato je iskan sogovornik mnogim okroglim mizam. Že sedaj lepo povabljeni, da si rezervirate večer za osebno duhovno poglobitev. Vsem želim blagoslovljen postni čas. Jože Povh duhovni vodja KZS

Računalniško usposabljanje

IMG 4296Predstavniki nekaterih Kolpingovih družin smo se udeležili skupnega usposabljanja dela na spletnih straneh. Spoznali smo, kako preprosto je lahko objaviti novico na spletni strani Kolpingovega združenja ter dodati nov dogodek. Usposabljanje je potekalo v prostorih Zavoda Antona Martina Slomška pod vodstvom predavatelja profesorja Kristijana Perčiča. V prihodnje lahko tako pričakujemo več zanimivih novic s strani Kolpingovih družin.

dr. Andrej Flogie

Continue Reading