VABILO NA GENERALNO SKUPŠČINO KZS

Izvršni odbor Kolpingovega združenja Slovenije skladno s Statutom KZS sklicuje letno programsko Generalno skupščino 2019,

ki bo v petek dne 22. marca,

z začetkom ob 16.30 uri

v dvorani Kolpingovega (Martinovega) doma v Kamnici,

Cesta v Rošpoh 21, 2351 Kamnica.

Potekala bo po naslednjem dnevnem redu:

16.00 - 16.30 – ZBIRANJE

16.30 - 17.15 – UVODNI DEL SKUPŠČINE z nagovorom up. ljubljanskega nadškofa dr. Antona Stresa

17.15 - 18.15 – PROGRAMSKI DEL SKUPŠČINE

18.30 - SVETA MAŠA, somaševanje vodi g. nadškof

PO MAŠI DRUŽENJE IN POGOSTITEV

1. Kolpingov dobrodelni ples, 22.2.2019

V petek, 22.2.2019, je v veliki dvorani Kulturnega doma v Kamnici potekal 1. Kolpingov dobrodelni ples. Naš predsednik je strnil svoje misli.

01 dvorana Kulturni dom KamnicaNajprej se želim zahvaliti Kolpingovim družinam Kotlje, Stari trg, Zreče, Šentilj v Slovenskih goricah in Kamnica za izkazano podporo in udeležbo na prireditvi - le te brez vašega prihoda ne bi mogli izvesti, saj se finančna računica ne bi izšla. Hvala vam, pokazali ste veliko srce in vesel sem tega in to mi tudi vliva upanje, da Kolpingovo združenje kot organizacija na nacionalni ravni vendarle lahko zaživi.

Continue Reading

Romanje k Lurški Mariji

Skupna pred bazilikoV soboto, 9. 2. 2019, smo člani KZS tradicionalno poromali k lurški Mariji, ki jo v Sloveniji posebej častimo v Brestanici, v slovenskem Lurdu. Skupnemu avtobusu iz Štajerske, ki ga je koordiniral Štefan Hlevnjak, in na katerem je bilo 40 romarjev, se je pridružilo še 8 romarjev iz Grosuplja s svojim župnikom Janezom Šketom in diakonom Vitom Urbanijo.

Continue Reading